Good food
Glutenfritt, fräscht, ekologiskt, mycket grönt och enkelt var Kristins utgångspunkt när hon bestämde sig för att ändra familjens matvanor. Genom att byta ut en råvara i taget kan hon idag stolt säga att hon lagar riktigt hälsosam mat och vågar prova och smaka sig fram. I den här boken får du massor med inspiration, men också smarta tips på råvaror att börja din hälsosamma resa med. Kristin älskar frukt och bär, och det syns i recepten där du hittar grönsaker, juicer och rawfood. Maten i den här boken är således en härlig blandning av bra råvaror och fräscha smaksättningar. Och det är enkelt: bra vardagsmat som också funkar för dina barn. Till alla recept finns tips på variationer – kan du laga en fiskburgare kan du laga tre är hennes devis – så att du kan utnyttja såväl laxen och kycklingen som kryddorna du köper i flera olika rätter. Vad sägs om egna glutenfria tortillas till fredagstacon, läckra quinoamuffins med olika smaksättningar i stället för cupcakes, grönkålschips som är så nyttiga att du kan köra måndagsmys eller helt enkelt bara en klassisk ugnsbakad kyckling med citron och örter som nästan lagar sig själv? · Min personliga mathistoria· Vad är vad – ekologiskt, kravmärkt, naturligt …· Mina favoriter i kosten· Mitt skafferi· Hej då vetemjöl och socker· Smakkompisar· 40 recept med hembakat, favoritdrycker, mellanmål som boostar, vardagsmiddagar och läckra efterrätter
Alltid gratis frakt inom Sverige. Boken är hos dig inom 4 - 7 arbetsdagar.
Författare: Kaspersen, Kristin
Format: Dansk band
ISBN: 9789174248012
Utgivningsdatum: 2017-12-27
Förlag: Bonnier Fakta