Klassiska rätter på veganskt vis

I lager.

319 kr

Efter succén ”Vegansk husmanskost” är matbloggaren Gustav Johansson tillbaka med en ny kokbok för alla som vill hitta veganska alternativ. Denna gång bjuds det på veganska versioner av våra favoriträtter från hela världen. För är det inte det många av oss drömmer om? Att äta rätterna vi älskar och samtidigt kunna ta hänsyn till miljön och djuren.Här har Gustav samlat sina bästa recept på allt från köttbullar, pasta pesto, fooled pork och fish ’n’ chips till tikka masala, thailändsk curry och bouillabaise. Du får också massor av smarta tips på hur du kommer igång med att laga vegomat, vad du kan använda för alternativa råvaror och framförallt hur du gör maten jävligt god.

Alltid gratis frakt inom Sverige. Boken är hos dig inom 4 - 7 arbetsdagar.

Författare: Johansson, Gustav
Format: Inbunden
ISBN: 9789178871278
Utgivningsdatum: 2020-09-22
Förlag: Bonnier Fakta